דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 354 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קיש פטריות ובצל
  • להכנת הבצק:
  • 1 ערבבו גביע דנובה עם 175 גרם קמח, חמאה קרה וקורט מלח.
  • 2 לושו את הבצק והניחו במקרר לכמה שעות (לפחות ל- 4 שעות).
  • להכנת התערובת:
  • 1 טגנו את הבצלים עד הזהבה.
  • 2 הוסיפו את הפטריות הפרוסות וטגנו עד שלא יהיו נוזלים במחבת.
  • 3 הוסיפו קורט מלח ופלפל שחור וקררו.
  • 4 לאחר שהבצק שהה במקרר כמה שעות, רדדו את הבצק בתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ.
  • 5 יש לשטח שכבה דקה של בצק.
  • 6 פזרו 150 גרם גבינה צהובה מגורדת.
  • 7 על הגבינה הצהובה סדרו את תערובת הבצל והפטריות המטוגנים.
  • 8 ערבב 3 ביצים, שמנת חמוצה, 1/2 כוס חלב, קורט מלח וקורט פלפל שחור.
  • 9 את תערובת זו יש לצקת על שכבת הפטריות והבצל.
  • 10 לאפות בחום של 180 מעלות כ- 30 דקות.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 24.7% 19.8% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב