דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגה בחושה "דברים טובים"
עוגה עם הרבה דברים טובים
  • 1 מערבבים את כל המצרכים יחד חוץ מהפירות, האגוזים והצימוקים. אני מעדיפה בסדר הזה - ביצים, סוכר, שמן, מיץ תפוזים מתפוז אחד, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה, תבלינים וקמח.
  • 2 את הבננה חותכים לקוביות ואת התפוחים מקלפים וחותכים לפלחים של 8 כל תפוח.
  • 3 את התפוחים מסדרים בתחתית התבנית.
  • 4 לקערה עם הבצק מוסיפים את הצימוקים, האגוזים והבננה ומערבבים היטב.
  • 5 שופכים מעל התפוחים את כל הבצק עם התוספות.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות קרוב ל- 50 דקות עד שעה.
  • 7 בודקים עם קיסם שהבצק יבש ולא נדבק לקיסם.
  • 8 מצננים ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 16.4% 7.5% 74.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב