דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה (כ- 15 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת גבינה עם ירקות ללא גלוטן
  • 1 בהכנות מוקדמות נכין בצד בצל שמטוגן ב- 3 כפות שמן, שמיר קצוץ דק, תפוחי אדמה קלופים שלמים שבישלנו במים עם מלח לא בישול מלא במשך 5 דקות בערך ופרסנו אותם לעיגולים, קישואים שגירדנו בפומפיה גסה, חמאה רכה ו- 3 שיני שום קלופים וכתושים.
  • 2 אפשר להתחיל לבשל - בקערה מערבבים יחד לפי סדר כתוב את המצרכים הבאים - ביצים, גבינה, חמאה, בצל מטוגן, קישואים, שום, שמיר, מלח, פלפל שחור וקצת אגוז מוסקט.
  • 3 שופכים לתבנית את התערובת ומסדרים את עיגולי תפוחי האדמה יפה, כך שחצי מכל עיגול נשאר מחוץ לפשטידה.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות בערך 50 דקות, כך שהפשטידה תהיה שחומה מלמטה (אם התבנית שקופה אפשר לראות ואם לא תסמכו על החושים שלכם) ומלמעלה קצת.
  • 5 מצננים ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 26.1% 16.6% 51.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב