דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (כ- 30 לביבות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
לביבות ירקות
לביבות מטוגנות עם מגוון ירקות
  • 1 לפרק את הכרובית לפרחים קטנים ולהשרות במים רותחים (לחזור על הפעולה פעמיים). לסנן.
  • 2 לרסס בשמן סיר גדול ועמוק.
  • 3 לחתוך את הירקות לרצועות דקות, לגרד בפומפיה גסה את הגזר ולהניח הכל בתוך הסיר.
  • 4 להוסיף תבלינים ולערבב.
  • 5 לבשל על אש בינונית עד לריכוך, תוך כדי ערבוב למשך 30-40 דקות.
  • 6 בגמר הבישול להעביר למסננת ולתת לכל הנוזלים לצאת.
  • 7 להעביר שוב לקערה, להוסיף פירורי לחם וביצים ולערבב.
  • 8 לרסס בשמן מחבת ולחמם קלות.
  • 9 ליצור ביד קציצות ולטגן משני הצדדים.
  • 10 להגיש בטמפרטורת החדר בתוספת פלטת גבינות וסלט ירוק.
  • 11 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לספוג את השמן מהלביבות בעזרת נייר סופג.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.5% 7.1% 18.9% 55.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב