גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | לביבות ירקות |
30 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (כ- 30 לביבות (תלוי בגודל))
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 42 | 36 |
חלבונים (גרם) | 2.43 | 2.06 |
פחמימות (גרם) | 7 | 6 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.04 | 2.57 |
שומנים (גרם) | 0.92 | 0.78 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.22 | 0.19 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 21.63 | 18.29 |
נתרן (מ"ג) | 255.43 | 216.04 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.39 | 2.02 |
מים (גרם) | 106.29 | 89.9 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 152.55 | 129.03 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.17 | 0.99 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.06 | 0.05 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.07 | 0.06 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.42 | 0.35 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.41 | 0.35 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.17 | 0.14 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 37.74 | 31.92 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.05 | 0.04 |
ויטמין C (מ"ג) | 46.93 | 39.69 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.12 | 0.1 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.42 | 0.36 |
ויטמין K (מק"ג) | 63.44 | 53.65 |
סידן (מ"ג) | 39.38 | 33.31 |
ברזל (מ"ג) | 0.42 | 0.35 |
מגנזיום (מ"ג) | 14.07 | 11.9 |
זרחן (מ"ג) | 46.3 | 39.16 |
אבץ (מ"ג) | 0.28 | 0.24 |
אשלגן (מ"ג) | 209.75 | 177.4 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.23 | 0.19 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.07 | 0.06 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.13 | 0.11 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.24 | 0.2 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.22 | 0.18 |