דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (מנה = 4 כפות/1 מצקת)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מקושפסטה
שילוב מעניין בין ביצים מקושקשות ופסטה
  • 1 מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן (הפסטה היא פתיתי האורז החום).
  • 2 מסננים את המים, ומוסיפים את הביצים אחת אחת, תוך כדי ערבוב.
  • 3 מועכים את הגבינה ומוסיפים גם אותה לפסטה.
  • 4 מוסיפים מלח, פלפל שחור, סילאן ושמן זית ומערבבים היטב.
  • 5 מרססים מחבת בתרסיס שמן.
  • 6 בעזרת מצקת, מעבירים חלק מהתערובת למחבת (כשתי מצקות בכל פעם), ומטגנים עד למידה הרצויה, כמו שמכינים ביצה מקושקשת.
  • 7 ממשיכים כך הלאה עד שנגמרת התערובת (אם מטגנים בכל נגלה כמות של 2 מצקות, זה יקח 3 נגלות).
  • 8 בתיאבון חיוך

המצאה חדשה וטעימה שנוצרה לגמרי במקרה. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 19.6% 17.7% 60%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב