דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פשטידת טונה
פשטידת טונה עשירה
  • 1 לקצוץ דק את הבצלים ולטגן בשתי כפות השמן.
  • 2 לקצוץ את הפטריות, להוסיף לבצל המטוגן ולשים בקערה.
  • 3 להוסיף את הטונה ללא השמן (מסוננת) לקערה.
  • 4 להוסיף את התירס והזיתים לקערה ולערבב (את הזיתים לחתוך לשניים).
  • 5 לבשל את האטריות עד לריכוך ולהוסיף לקערה.
  • 6 לתבל במלח, פלפל שחור ואבקת מרק בצל.
  • 7 להוסיף את הביצים ולערבב היטב. במידה והתערובת יוצאת מיימית מדי - יש להוסיף 2 כפות קמח/פירורי לחם.
  • 8 לשמן תבנית אפייה וליצוק את התערובת.
  • 9 לחמם תנור לחום בינוני ולאפות כחצי שעה או עד שהפשטידה מזהיבה.
  • 10 בתיאבון חיוך

אפשר להשתמש בפטריות טריות ובזיתים ירוקים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 23.9% 33.4% 39.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב