דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 178 גרם למנה\יחידה (8 מאפים)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה תרד וגבינה
מאפה לשבת בבוקר
  • 1 לנקות היטב את התרד.
  • 2 לבשל במי מלח עשר דקות, להוציא ולסנן.
  • 3 לטחון את התרד ולשים בקערה.
  • 4 להכניס את הגבינה והתבלינים ולערבב.
  • 5 לחתוך את הבצק לרצועות בגודל 5X15.
  • 6 להניח כף מלאה מהמלית לכל אורך הרצועה. לגלגל וליצור צורה של פרסה.
  • 7 להניח בתבנית עם נייר אפייה.
  • 8 להבריש בביצה טרופה ולזרות שומשום.
  • 9 להכניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות עד שהבצק מזהיב.
  • 10 להגיש עם ביצה קשה וירקות.
  • 11 בתיאבון חיוך

ניתן למלא בבשר, תפוחי אדמה או להחליף את התרד בירק אחר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 34.6% 12.4% 51.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב