דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 634 גרם למנה\יחידה (ל- 3 סועדים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שקשוקה ביתית
שקשוקה עם פטרוזיליה
  • 1 במחבת או בסיר שטוח מטגנים בצל קצוץ ושיני שום בשמן.
  • 2 מוסיפים את העגבניות החתוכות לקוביות של 2 סנטימטר כל אחת.
  • 3 מוסיפים את הגמבה ואת הפלפל החריף, שגם הם חתוכים לקוביות של 2 סנטימטר בערך.
  • 4 מוסיפים את הרסק עגבניות ואת המים ומערבבים היטב.
  • 5 ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
  • 6 מבשלים בלי הביצים בערך 5 דקות עד שהכל רותח והעגבניות קצת רכות.
  • 7 בעדינות חופרים תעלה בתוך הרוטב ושובים ביצה לתוך התעלה כך שהחלמון לא ישבר - ככה לכל ביצה חופרים תעלה משלה.
  • 8 מכסים ונותנים להכל להתבשל בערך 10 דקות על אש קטנה עד שהביצים מוכנות.
  • 9 קוצצים פטרוזיליה ומוסיפים לפני ההגשה כשהמנה חמה עדיין.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. אנחנו מאוד אוהבים לאכול את השקשוקה בבית עם חלה של שבת או בגט מהסופר (:.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 29.6% 18.2% 45.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב