מצרכים למתכון
55 מנות/יחידות, 13 גרם למנה\יחידה (50-60 עוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מתאים לכם עם כוס נס קפה?
- 1 שמים בקערת מעבד מזון בעל להב מתכת את החמאה ואבקת הסוכר ומעבדים עד לקבלת פירורים.
- 2 מוסיפים את מי הורדים, החלמון והקמח וממשיכים לעבד בפולסים קצרים רק עד לקבלת בצק אחיד.
- 3 מעבירים את הבצק לקערה, מוסיפים את הפיסטוקים (קלופים, לא קלויים וקצוצים), 1/4 כוס קוקוס ו- 1/2 כפית קינמון ומעבדים ידנית עד לקבלת בצק אחיד ורך.
- 4 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים. יוצרים מכל חלק גליל מאורך.
- 5 עוטפים כל גליל בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעתיים לפחות (ועד חודש).
- 6 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
- 7 מוציאים את הגלילים מהמקפיא וממתינים כ- 5 דקות. בעזרת סכין משוננת פורסים את הגלילות לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ ומניחים אותן בתבניות.
- 8 מערבבים בקערית קטנה 2 כפות קוקוס טחון, קורט קינמון וכף סוכר.
- 9 זורים מעל כל אחת מהפרוסות מתערובת הקוקוס, הקינמון והסוכר.
- 10 אופים את העוגיות 12-15 דקות או עד שהן מתחילות להשחים.
- 11 מוציאים ומצננים בתבנית. שומרים בקופסא אטומה.
- 12 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
גודל העוגיות והכמות - תלוי בגודל הגליל. שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.1% |
34.2% |
7.8% |
55.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב