דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 981 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נתחי פרגית על מצע פירה ירוק
מנה מדהימה של פירה ירוק עם נתחי פרגית
  • 1 מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הרוטב בסיר עם תחתית כפולה, מנמיכים את האש ומבשלים למשך כ- 15 דקות נוספות עד לריכוז הרוטב.
  • 2 במחבת עם תחתית כפולה יוצקים מעט שמן זית וצולים את הפרגיות למשך כ- 2-3 דקות מכל צד.
  • 3 מוסיפים את הרוטב למחבת עם הפרגיות, מכסים במכסה ומבשלים כ- 15 דקות.
  • 4 בבלנדר טוחנים את כל מרכיבי הפסטו עד לקבלת מרקם חלק ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • 5 מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים ומלח עד שיהיו רכים. מוציאים ומרסקים, מוסיפים את הפסטו ומערבבים עד לקבלת מרקם ירוק וחלק.
  • 6 במחבת יוצקים את שמן הזית ומקפיצים את עלי התרד עם השום והתבלינים.
  • 7 אופן ההגשה: במרכז הצלחת מניחים כף מהפירה הירוק ועליו את נתח הפרגית. את עלי התרד מניחים על הפרגית. ניתן ליצוק מעט מהרוטב של הפרגית מסביב לצלחת ולהגיש.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר ומחבת עם תחתית כפולה, בלנדר.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול והקפצה. התבלינים במתכון לפי הטעם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 22.6% 37.9% 36.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב