דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 920 גרם למנה\יחידה (ל- 5 סועדים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נתחי פרגית על מצע פירה ירוק
מנה מדהימה של פירה ירוק עם נתחי פרגית
  • 1 שמים את כל מרכיבי הרוטב בסיר עם תחתית כפולה ומביאים לרתיחה (קטשופ, צ`ילי מתוק, דבש, רוטב סויה, חומץ בלסמי, כף שום כתוש, 100 מ"ל מים, פפריקה מתוקה, מלח (לפי הטעם) ופלפל לבן (לפי הטעם)).
  • 2 מנמיכים את האש ומבשלים כ- 15 דקות עד לריכוז הרוטב.
  • 3 במחבת עם תחתית כפולה יוצקים מעט שמן זית וצולים את הפרגיות מכל צד כ- 2-3 דקות.
  • 4 לאחר מכן מוסיפים את הרוטב למחבת עם הפרגיות, מכסים במכסה ומבשלים כ- 15 דקות.
  • 5 בבלנדר טוחנים את עלי הריחן (בזיליקום) יחד עם חצי כוס שמן זית, הצנובר ו- 2 שיני שום קצוצות עד לקבלת מרקם חלק ומוסיפים מלח ופלפל לפי טעם.
  • 6 מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים וקורט מלח עד שיהיו רכים.
  • 7 מוציאים ומרסקים, מוסיפים את הפסטו ומערבבים עד לקבלת מרקם ירוק וחלק.
  • 8 במחבת יוצקים 2 כפות שמן זית, מקפיצים את עלי התרד עם כף שום כתוש ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • 9 אופן ההגשה - במרכז הצלחת מניחים כף מהפירה הירוק ועליו את נתח הפרגית. את עלי התרד מניחים על הפרגית. ניתן ליצוק מעט מהרוטב של הפרגית מסביב לצלחת ולהגיש.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול והקפצה. מלח ופלפל - לפי הטעם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 19.2% 41.8% 36.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב