חזה עוף במילוי ברוקולי וכרובית
1. להכנת המלית - מועכים גס במזלג את הכרובית והברוקולי (המבושלים עד לכדי ריכוך) ומתבלים בחרדל (1/2 כפית - רק אם לא שמנו פסטו), אבקת שום, קורט מלח וקורט פלפל.
2. מורחים על כל שניצל כף פסטו.
3. מורחים על כל שניצל 1/8 מכמות המילוי תוך השארת שוליים של סנטימטר מכל צד מגלגלים ומהדקים עם קיסם.
4. מחממים שמן (תרסיס או שמן רגיל/זית) במחבת ומאדים את הבצל, השום ואת החלק הלבן של הבצל הירוק, עד שמתרכך ומזהיב.
5. מוסיפים את גלילות העוף ומשחימים על אש קטנה עד שמזהיב מכל הצדדים. מוסיפים קורט מלח, קורט פלפל, עלה דפנה יבש ויין לבן, ומבשלים למשך כ- 10 דקות ברתיחה עדינה.
6. מערבבים קמח עם המים או המרק לעיסה אחידה ומוסיפים למחבת.
7. מבשלים עוד 10 דקות ומדי פעם הופכים את הגלילות.
8. מוציאים מהמחבת בכף מחוררת ומגישים עם הרוטב בצד.
9. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את עלה הדפנה היבש. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.