מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 289 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
חזה עוף במילוי ברוקולי וכרובית
- 1 להכנת המלית - מועכים גס במזלג את הכרובית והברוקולי (המבושלים עד לכדי ריכוך) ומתבלים בחרדל (1/2 כפית - רק אם לא שמנו פסטו), אבקת שום, קורט מלח וקורט פלפל.
- 2 מורחים על כל שניצל כף פסטו.
- 3 מורחים על כל שניצל 1/8 מכמות המילוי תוך השארת שוליים של סנטימטר מכל צד מגלגלים ומהדקים עם קיסם.
- 4 מחממים שמן (תרסיס או שמן רגיל/זית) במחבת ומאדים את הבצל, השום ואת החלק הלבן של הבצל הירוק, עד שמתרכך ומזהיב.
- 5 מוסיפים את גלילות העוף ומשחימים על אש קטנה עד שמזהיב מכל הצדדים. מוסיפים קורט מלח, קורט פלפל, עלה דפנה יבש ויין לבן, ומבשלים למשך כ- 10 דקות ברתיחה עדינה.
- 6 מערבבים קמח עם המים או המרק לעיסה אחידה ומוסיפים למחבת.
- 7 מבשלים עוד 10 דקות ומדי פעם הופכים את הגלילות.
- 8 מוציאים מהמחבת בכף מחוררת ומגישים עם הרוטב בצד.
- 9 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את עלה הדפנה היבש. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.2% |
18.5% |
64.6% |
14.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב