דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 59 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קבב על מקל קינמון
קבב בניחוח קינמון לצד טחינה ביתית, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 מניחים בקערה את הבשר הטחון, מוסיפים את הבצל הקצוץ, הפטרוזיליה הקצוצה, המלח, הפלפל השחור והבהרט, ומערבבים היטב.
  • 2 מקבבים (יוצרים קבבים) על כמחצית ממקל הקינמון. כך עושים עם כל אחד ממקלות הקינמון.
  • 3 משמנים תבנית בשמן הזית ומניחים בה את הקבבים.
  • 4 מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה. מסירים את הכיסוי ואופים כ- 10 דקות נוספות.
  • 5 מגישים לצד טחינה ומתענגים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 21.1% 70.7% 7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב