דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 457 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שקשוקה עם נקניקיות
שקשוקת עגבניות בתוספת נקניקיות
  • 1 בסיר שטוח ורחב או במחבת גדולה מטגנים את הבצל בשמן כ- 5-10 דקות. מוסיפים את הפלפל האדום ומחכים שהבצל יזהיב. מוסיפים את הנקניקיות (אפשר להשתמש גם בנקניקיות חריפות) והשום, ומטגנים עוד 5 דקות. לערבב מדי פעם.
  • 2 מוסיפים לסיר את העגבניות המגורדות ומערבבים, לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות, מערבבים, מוסיפים את המים ומערבבים שוב.
  • 3 מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומנמיכים את האש לעוד 5 דקות. שוברים את הביצים השלמות בסיר, ומכסים את הסיר לעוד כ- 15 דקות עד שהביצים בשלות.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 35.7% 23.7% 37.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב