מצרכים למתכון
747 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, לא כשרכשרות
טליאטלה עם פירות ים
- 1 למחבת חמה מאוד להוסיף מולים ולאחר מכן את השרימפס והקלמרי.
- 2 לאחר צריבה ראשונית להוסיף את הסלרי, השום והצ`ילי.
- 3 לאחר מכן להוסיף את העגבניות לעוד 2-3 דקות - לריכוך והפרשת נוזלים.
- 4 להוסיף זעתר ולתבל במלח ופלפל שחור.
- 5 להוסיף את הפסטה המבושלת על פי הוראות היצרן ולקשט בפטרוזיליה קצוצה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הערך התזונתי לא כולל את המולים, הקלמרי ועלי הזעתר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.7% |
10.6% |
27.5% |
58.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב