דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

747 גרם לכל המתכון

  • טליאטלה - 160 גרם
    מבושלת לפי הוראות יצרן
  • שרימפס - 10 גדלים ממוצעים - סה"כ (300 גרם)
    שרימפסים נקיים
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • מלח - קורט
  • פלפל שחור - קורט
  • שום - 2 שיניים
    שיני שום פרוסות דק
  • פלפל אדום חריף - כף-קצוץ (17 גרם)
    צ`ילי פרוס, לפי הטעם
  • פטרוזיליה - 1/4 כוס-קצוץ - סה"כ (13 גרם)
    לקישוט
  • עגבנייה - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (86 גרם)
    קצוצה גס
  • סלרי - כרפס - 3 גבעולים - סה"כ (135 גרם)
    חופן גבעולי סלרי פרוסים דק
  • מולים נקיים - 120 גרם
  • קלמרי טרי - ראשים וגוף - פרוס לטבעות
  • עלי זעתר - חופן

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, לא כשרכשרות
פסטה פירות ים
טליאטלה עם פירות ים
  • 1 למחבת חמה מאוד להוסיף מולים ולאחר מכן את השרימפס והקלמרי.
  • 2 לאחר צריבה ראשונית להוסיף את הסלרי, השום והצ`ילי.
  • 3 לאחר מכן להוסיף את העגבניות לעוד 2-3 דקות - לריכוך והפרשת נוזלים.
  • 4 להוסיף זעתר ולתבל במלח ופלפל שחור.
  • 5 להוסיף את הפסטה המבושלת על פי הוראות היצרן ולקשט בפטרוזיליה קצוצה.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הערך התזונתי לא כולל את המולים, הקלמרי ועלי הזעתר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 10.6% 27.5% 58.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב