דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טליאטלה עם פירות ים

מצרכים למתכון

747 גרם לכל המתכון

  • הפסטה
  • טליאטלה - 160 גרם
    מבושלת לפי הוראות יצרן
  • פירות הים
  • שרימפס - 10 גדלים ממוצעים - סה"כ (300 גרם)
    נקיים
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • מולים נקיים - 120 גרם
  • קלמרי טרי - ראשים וגוף - פרוס לטבעות
  • שאר המרכיבים
  • סלרי - כרפס - 3 גבעולים - סה"כ (135 גרם)
    חופן גבעולים פרוסים דק
  • שום - 2 שיניים
    שיני שום פרוסות דק
  • פלפל אדום חריף - כף-קצוץ (17 גרם)
    צ`ילי פרוס
  • עגבנייה - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (86 גרם)
    קצוצה גס
  • מלח - קורט
  • פלפל שחור - קורט
  • עלי זעתר - חופן
  • הקישוט
  • פטרוזיליה - 1/4 כוס-קצוץ - סה"כ (13 גרם)
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, לא כשרכשרות
  • 1 למחבת משומנת וחמה מאוד להוסיף את המולים ולאחר מכן את השרימפס והקלמרי.
  • 2 לאחר צריבה ראשונית להוסיף את הסלרי, השום והצ`ילי.
  • 3 להוסיף את העגבניות לעוד 2-3 דקות לריכוך והפרשת נוזלים.
  • 4 להוסיף את הזעתר ולתבל במלח ופלפל שחור.
  • 5 להוסיף את הפסטה המבושלת על פי הוראות היצרן ולקשט בפטרוזיליה קצוצה.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את המולים, הקלמרי ועלי הזעתר. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. באדיבות השף עדי אבו, "בית בנמל - המסעדה".

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,021137
חלבונים (גרם)63.6 8.51
פחמימות (גרם)13418
מתוכן סוכרים (גרם)6.49 0.87
שומנים (גרם)24.4 3.27
מתוכם שומן רווי (גרם)2.13 0.29
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020
כולסטרול (מ"ג)378 50.6
נתרן (מ"ג)2,620350.71
סיבים תזונתיים (גרם)8.66 1.16
מים (גרם)491.465.78
ליקופן (מ"ג)2.620.35
ויטמין A (מק"ג)278.637.3
ויטמין B (מ"ג)9.611.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.20.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.02
ויטמין B3 (מ"ג)6.70.9
ויטמין B5 (מ"ג)1.470.2
ויטמין B6 (מ"ג)0.940.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)121.2616.23
ויטמין B12 (מק"ג)3.330.45
ויטמין C (מ"ג)73.379.82
ויטמין D (מק"ג)0.150.02
ויטמין E (מ"ג)5.140.69
ויטמין K (מק"ג)1,162155.54
סידן (מ"ג)275.836.92
ברזל (מ"ג)3.120.42
מגנזיום (מ"ג)104.5914
זרחן (מ"ג)826.68110.67
אבץ (מ"ג)3.570.48
אשלגן (מ"ג)1,096146.78
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.630.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.350.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.340.05
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.250.03

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 10.6% 27.5% 58.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.