דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 357 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות הודו עם שעועית צהובה
ארוחת צהריים חמה וטעימה
  • 1 מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ומניחים בצד.
  • 2 מטגנים את הבצלים בשמן בסיר שטוח ורחב עד להזהבה. מוסיפים את המים הרותחים והתבלינים, ומערבבים. מוסיפים את השעועית הצהובה ומערבבים שוב.
  • 3 יוצרים כדורים מתערובת הבשר ומוסיפים לסיר. מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים כ- 30-45 דקות על אש בינונית (במידת הצורך מוסיפים עוד מים).
  • 4 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להשתמש בהודו אדום המכיל יותר ברזל, ואת פירורי הלחם ניתן להמיר בשיבולת שועל.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 26.7% 38% 29.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב