דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 288 גרם למנה\יחידה (ל- 4 סועדים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, לא כשרכשרות
Eggs פיורנטינה
מנה ראשונה נהדרת לאלו שלא שומרים על כשרות
  • לתרד שמנת:
  • 1 חולטים את התרד במים רותחים 10 שניות ומעבירים מיד למי קרח.
  • 2 סוחטים היטב את עלי התרד ושומרים בצד.
  • 3 מצמצמים שתי כוסות שמנת בחצי ומתבלים בקורט מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
  • 4 מוסיפים את התרד ושומרים חם.
  • לביצים העלומות:
  • 1 מרתיחים מים עם קורט מלח ו- 6-7 כפות חומץ רגיל.
  • 2 יוצרים עם כף מערבולת במים ומוסיפים ביצה אחת בכל פעם (חשוב שהסיר יהיה על אש בינונית ולא גבוהה אחרת הביצים התפרקו).
  • 3 מבשלים 3 דקות עד שהחלבון נקרש.
  • 4 במקביל מטגנים רצועות חזה אווז (או בייקון) עד להזהבה.
  • אופן ההגשה של המנה:
  • 1 בצלחת הגשה מניחים פרוסת חלת בריוש, מעל מסדרים את הביצים העלומות.
  • 2 יוצקים מעל כל ביצה רוטב שמנת ותרד ומפזרים רצועות חזה אווז מעל.
  • 3 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.1% 30.9% 26.2% 35.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב