דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט ביצים עם בצל מטוגן
סלט ביצים - קצת אחרת
  • 1 לבשל את תפוח האדמה והביצים עד ריכוכו של תפוח האדמה. להוציא ולקרר.
  • 2 לקלוף ולרסק בפומפיה.
  • 3 במחבת לחמם 3 כפות שמן, להכניס את הבצל הקצוץ ולטגן עד להשחמה.
  • 4 להוסיף את הבצל לתערובת הביצים, לתבל, להוסיף את יתרת השמן ולערבב.
  • 5 לאחסן במקרר עד להגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מיונז במקום השמן בתיבול.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 38.6% 19.7% 37.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.67 (0.73 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב