דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 645 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף עם תפו"א בתנור
ארוחת צהריים מושלמת
  • 1 מערבבים היטב בקערית את כל מצרכי הרוטב ומסדרים את שוקי העוף (ראו מידע נוסף), תפוחי האדמה והבצל בתבנית אפייה מתאימה לתנור.
  • 2 מוזגים מעל העוף והירקות את הרוטב ומערבבים היטב כך שהרוטב יהיה מרוח היטב על הכל.
  • 3 מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעל נייר כסף, ומכניסים לתנור בחום גבוה למשך כ- 30-45 דקות.
  • 4 כשתפוחי האדמה מתרככים מסירים את נייר האפייה ונייר הכסף, ואופים לעוד 5-10 דקות עד שהעוף והירקות משחימים מעט. הרי לכם עוף עם תפו"א בתנור שכולם אוהבים!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף ירקות נוספים כגון גזר, ברוקולי ועוד.

במתכון כתוב בשוקי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בשוקי עוף רגילים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.8% 7.5% 20.1% 66.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב