דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (כ- 25 יחידות (כמות מוערכת))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דואט כרובית וברוקולי פריכים
כדורי כרובית וברוקולי מטוגנים, צילום: אסם
  • 1 מפרידים את הברוקולי ואת הכרובית לתפרחות קטנות.
  • 2 אם משתמשים בירקות טריים - חולטים את התפרחות כעשר דקות במי מלח.
  • 3 בקערה גדולה מערבבים היטב את רכיבי הבלילה.
  • 4 מוסיפים לבלילה את תפרחות הכרובית והברוקולי, מערבבים קלות לציפוי מושלם של התפרחות ומשאירים לשעה לספיגת הטעמים.
  • 5 מערבבים את הפירורית פאנקו עם השקדים המעוכים.
  • 6 מחממים בסיר שמן עמוק (כמות השמן במצרכים הינה כמות השמן המוערכת הנספגת לאחר הטיגון. ייתכן ויהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר).
  • 7 טובלים את תפרחות הכרובית והברוקולי בתערובת הפירורית והשקדים לציפוי מלא, ומטגנים אותן עד השחמה נאה.
  • 8 ההגשה: יוצקים רוטב קיסר לקערית נאה, מסדרים על מגש את התפרחות המטוגנות ומגישים.
  • 9 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בכדורים. יש לטגן בשמן עמוק וייתכן שיהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 30.4% 16% 49.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.5 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב