דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כדורי כרובית וברוקולי מטוגנים, צילום: אסם

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (כ- 25 יחידות (כמות מוערכת))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מפרידים את הברוקולי ואת הכרובית לתפרחות קטנות.
  • 2 אם משתמשים בירקות טריים - חולטים את התפרחות כעשר דקות במי מלח.
  • 3 בקערה גדולה מערבבים היטב את רכיבי הבלילה.
  • 4 מוסיפים לבלילה את תפרחות הכרובית והברוקולי, מערבבים קלות לציפוי מושלם של התפרחות ומשאירים לשעה לספיגת הטעמים.
  • 5 מערבבים את הפירורית פאנקו עם השקדים המעוכים.
  • 6 מחממים בסיר שמן עמוק (כמות השמן במצרכים הינה כמות השמן המוערכת הנספגת לאחר הטיגון. ייתכן ויהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר).
  • 7 טובלים את תפרחות הכרובית והברוקולי בתערובת הפירורית והשקדים לציפוי מלא, ומטגנים אותן עד השחמה נאה.
  • 8 ההגשה: יוצקים רוטב קיסר לקערית נאה, מסדרים על מגש את התפרחות המטוגנות ומגישים.
  • 9 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בכדורים. יש לטגן בשמן עמוק וייתכן שיהיה צורך להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)134254
חלבונים (גרם)4.04 7.65
פחמימות (גרם)1224
מתוכן סוכרים (גרם)0.39 0.73
שומנים (גרם)7.67 14.52
מתוכם שומן רווי (גרם)0.77 1.46
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)34.52 65.38
נתרן (מ"ג)125.76238.19
סיבים תזונתיים (גרם)1.07 2.03
מים (גרם)25.6248.53
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)22.6542.9
ויטמין B (מ"ג)0.520.99
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.2
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.49
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)19.5837.08
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.16
ויטמין C (מ"ג)11.121.02
ויטמין D (מק"ג)0.190.36
ויטמין E (מ"ג)0.250.47
ויטמין K (מק"ג)15.5629.47
סידן (מ"ג)11.9222.57
ברזל (מ"ג)0.280.52
מגנזיום (מ"ג)4.298.13
זרחן (מ"ג)29.1755.24
אבץ (מ"ג)0.190.36
אשלגן (מ"ג)58.81111.38
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.41
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.3
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.350.66
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.320.61

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 30.4% 16% 49.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.5 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.