דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (כ- 12 קרפים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרפ פיקנטי במילוי גבינות
קרפ במילוי גבינות מלוחות
  • 1 לערבב היטב בעזרת מטרפה ידנית את החלב, הקמח והביצה, עד קבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • 2 להוסיף לתערובת את הפטרוזיליה, מלח (לא חובה), פפריקה, פלפל שחור ופפריקה חריפה (לא חובה).
  • 3 לערבב היטב.
  • 4 במחבת טפלון לחמם רבע כפית שמן ובעזרת נייר סופג למרוח את השמן על המחבת.
  • 5 בעזרת מצקת ליצוק מעט מהתערובת על המחבת ובתנועות סיבוביות עם המצקת "לפתוח" את התערובת.
  • 6 לטגן 2 דקות ולהפוך לטיגון של עוד דקה או שתיים.
  • 7 לצנן את הקרפים ולמלא בגבינת עיזים למריחה, גבינת פטה או כל גבינה אהובה.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 11.7% 29.7% 58.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב