דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קינמון, פקאנים וליקר שקדים
עוגה מצוינת לאירוח
  • 1 במיקסר להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל עד קבלת קרם תפוח.
  • 2 להוסיף באיטיות ובמקביל את השמן והחלב + ליקר השקדים.
  • 3 להוסיף עד איחוד החומרים את הקמח. לא לערבב יותר מדי (כמו בכל עוגה בחושה - ערבוב יתר הורס את העוגה).
  • 4 לצקת לתבנית משומנת בקוטר 26.
  • 5 לפזר בעדינות את הפקאנים החתוכים לאורכם מעל העיסה.
  • 6 להכניס לתנור מחומם ולאפות כ- 3/4 שעה בחום של 160 מעלות.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
כמו שאני משמנת בכל עוגה בחושה - ממליצה מאוד לאחר שימון התבנית לפזר מעט סוכר על הבסיס והדפנות ולנער מעודפי הסוכר. התוצאה - צבע וקרנצ`יות מדהימים כמו שרואים בתמונה.

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 26 ס"מ.

ניתן לפזר מעל העוגה אבקת סוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 28% 10.2% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב