דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 125 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה ללא שמרים
פיצה ביתית ללא שמרים
  • 1 לערבב בקערה את השמנת החמוצה, הגבינה הלבנה והביצה. להוסיף את אבקת האפייה, המלח והקמח, ולהמשיך לערבב עד ליצירת בצק גמיש ומעט דביק. להימנע מלהוסיף אקסטרה קמח (מקשה את הבצק). להכניס את הבצק למקרר לכ- 20-30 דקות.
  • 2 בזמן הזה מכינים את הרוטב - מאוד פשוט: לערבב את כל מצרכי הרוטב עד ליצירת רוטב אחיד.
  • 3 הרכבה: בתבנית גדולה של התנור להניח נייר אפייה ולקמח מעט. למתוח הבצק עם הידיים ולהיעזר במערוך. לשמן את כל פני הבצק עם שמן זית (זה הסוד - לא לוותר, כך הבצק יוצא רך).
  • 4 למזוג את הרוטב, לפזר את הגבינה (או כמה סוגי גבינות - יאמי) ומבחר תוספות לבחירה - מה שבא לכם!
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד להזהבה (כ- 20-30 דקות עד שהגבינה מבעבעת). לחתוך ולהגיש חם חם פיצה ללא שמרים טעימה במיוחד.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גבינה בולגרית, סולגוני (גבינה גרוזינית), מוצרלה - הכל בכמות של כ- 100 גרם. ניתן להוסיף תוספות כמו תירס, אנשובי, פלפלים חריפים, בצל ועגבניות.

הערך התזונתי לא כולל את שאר הגבינות המוצעות ברעיונות לשדרוג ואת התוספות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 16.4% 26.3% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב