דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 343 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)

  • כתף בקר - 500 גרם
    בשר בקר מס` 4 חתוך לקוביות
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    חתוך גס
  • פלפל אדום - יחידה גדולה (289 גרם)
    חתוך לרצועות
  • שמן קנולה - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
    לטיגון
  • פטריות - חבילה (210 גרם)
    טריות או קופסת שימורי פטריות
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    גרוס
  • פפריקה - 1/2 כפית שטוחה
    חריפה
  • כמון - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (2 גרם)
  • בהרט - 1/4 כפית שטוחה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קוביות בשר
תבשיל קוביות בשר
  • 1 מרתיחים את קוביות הבשר בין שעה לשעה וחצי ומסננים (שומרים את ציר הבקר).
  • 2 מטגנים בשמן את הבצל והגמבה עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומערבבים לעוד כ- 5 דקות.
  • 3 מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מוסיפים גם את קוביות הבשר ומערבבים שוב. לוקחים מציר הבקר ששמרנו כוס וחצי של נוזל ציר ומוסיפים לסיר.
  • 4 מערבבים וממשיכים לבשל על אש קטנה לעוד כשעה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 25.4% 48.1% 21.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב