מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 343 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
תבשיל קוביות בשר
- 1 מרתיחים את קוביות הבשר בין שעה לשעה וחצי ומסננים (שומרים את ציר הבקר).
- 2 מטגנים בשמן את הבצל והגמבה עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומערבבים לעוד כ- 5 דקות.
- 3 מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מוסיפים גם את קוביות הבשר ומערבבים שוב. לוקחים מציר הבקר ששמרנו כוס וחצי של נוזל ציר ומוסיפים לסיר.
- 4 מערבבים וממשיכים לבשל על אש קטנה לעוד כשעה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.6% |
25.4% |
48.1% |
21.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב