דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 368 גרם למנה\יחידה (מנה = 2 אגרולים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אגרול מדפי אורז
אגרול נטול גלוטן עם ירקות
  • 1 במחבת מקפיצים קלות את הכרוב והגזר עם מעט שמן למשך כ- 5 דקות עד לריכוך. מתבלים ברוטב הסויה, השומשום, המלח והפלפל שחור, ומצננים מעט.
  • 2 בינתיים פורסים מגבת שעליה נניח את דפי האורז הרטובים. לוקחים צלחת שטוחה או מחבת וממלאים מים לגובה ס"מ. משקיעים את דף האורז ונותנים לו גג דקה להתרכך. מוציאים בעדינות ופורסים על המגבת.
  • 3 מפזרים על דף האורז מעט מהשומשום, כף מתערובת הירקות המוקפצים ובצל ירוק, מקפלים את השוליים הצדדיים כמו מעטפה ומגלגלים.
  • 4 מניחים על נייר אפייה משומן כשהתפר למטה, וממשיכים ככה עם שאר דפי האורז.
  • 5 מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. אם רוצים יותר קריספי - אז על גריל.
  • 6 מצפים בחלמון של ביצה עם מברשת ולתנור עד להשחמה (כ- 10 דקות).
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
גיוונים - ניתן להכניס לתערובת סלרי קצוץ/נבטים/ג`ינג`ר מגורר/נתחי חזה עוף קצוצים דק וכו`.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17% 15.9% 14.5% 52.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב