דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 355 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ניוקי זיתים ונתחי טונה צרובה
ניוקי עם זיתי קלמטה ופילה טונה
  • 1 חותכים את פילה הטונה לקוביות בגודל 2X2.
  • 2 משרים בקערה עם מיץ לימון וקורט פלפל שחור (לפי הטעם) כחצי שעה.
  • 3 מחממים 2 כפות שמן זית וצורבים את קוביות הטונה. שומרים בצד.
  • 4 מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן (שומרים חצי כוס מנוזלי הבישול בצד).
  • 5 מחממים את 3 כפות שמן ומטגנים את השום על הלהבה הקטנה ביותר. מוסיפים חצי מכמות הפטרוזיליה והבזיליקום.
  • 6 לאחר 4-5 דקות מגבירים את האש. מוסיפים פלפל קלוי, צ`ילי, עגבניה, זיתים ואת קוביות הטונה. מקפיצים קלות.
  • 7 מכניסים למחבת את הניוקי המבושל, קורט מלח וקורט פלפל (לפי הטעם), רכז רימונים, יתר עשבי התיבול ואת הנוזלים ששמרנו. מקפיצים עד שהניוקי כולו מצופה.
  • 8 מגישים עם פרמזן ועלי בייבי מעל.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הערך התזונתי לא כולל את זיתי הקלמטה, עלי הבייבי והפרמזן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 15.9% 25.3% 56.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב