דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 236 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוחים
עוגת תפוחים קלה להכנה
  • 1 הכנת הבצק: לערבב את כל המצרכים יחד, ללוש מעט לבצק ולהניח בצד.
  • 2 לקלף ולחתוך לקוביות קטנות את תפוחי העץ.
  • 3 להוסיף לתפוחים את האגוזים, הצימוקים, הסוכר החום והקינמון, ולערבב.
  • 4 לשטח על תבנית עגולה משומנת 2/3 מהבצק, מעל לפזר את מלית תפוחי העץ ומעל את השליש שנותר מהבצק (לדלל במעט מים קודם לכן).
  • 5 לאפות בתנור בחום גבוה של 200 מעלות למשך כ- 5 דקות, להנמיך את חום התנור ל- 180 מעלות ולאפות כ- 30-40 דקות נוספות עד שהבצק מקבל צבע שחום (בכל תנור זמן האפייה שונה).
  • 6 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להמיר שתי כוסות קמח רגיל (מתוך השלוש) בקמח מלא.

ציוד נדרש: תבנית עגולה או מלבנית (בינונית-גדולה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 19.8% 7.3% 68.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב