דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 1.1 ק"ג למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף בתנור עם אורז וירקות
כרעיים בתנור עם אורז וירקות
  • 1 בתבנית עמוקה או פיירקס עמוק בגודל 25X40 לסדר לפי הסדר: פרוסות תפו"א (מקולפים), פרוסות קישואים, אורז (את האורז יש להשרות כ- 15 דקות במים רותחים, לשטוף ולסנן), אפונה וגזר, בצלים, כרעיים וראש שום.
  • 2 לערבב 4 כפות מרק עוף, מלח ופלפל שחור במים ונשפוך מעל התבנית.
  • 3 לפזר מעט תבלין לעוף בגריל על הכרעיים בלבד.
  • 4 לאטום את התבנית עם נייר כסף מעל.
  • 5 להכניס לתנור ל- 3 שעות בחום 170 מעלות.
  • 6 לאחר 3 שעות יש לוודא שתפוחי האדמה רכים, להוריד את נייר הכסף
  • ולהחזיר לתנור ל- 30 דקות נוספות להשחמה בחום 180 מעלות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עמוקה או פיירקס עמוק בגודל 25X40.

הערך התזונתי לא כולל את האפונה והגזר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 7.8% 40.7% 47.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב