דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 252 גרם למנה\יחידה (כל טבעת שווה למנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טבעת פילאס עם תפו"א ופטריות
בצק פילאס ממולא
  • 1 לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים כ- 40 דקות, לקלף אותם ולמעוך לפירה.
  • 2 במחבת לחמם את השמן ולטגן את הבצל הקצוץ עד להשחמה.
  • 3 להוסיף את הפטריות ולטגן עוד כ- 5 דקות.
  • 4 להוסיף את הבצל והפטריות לפירה, ולתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • 5 לפתוח את הבצק ולחלק ל- 7 רצועות בגודל של כ- 10 ס"מ.
  • 6 להניח על כל רצועה 2 כפות מהמלית ולגלגל לרולדה.
  • 7 לחבר את הקצוות אחת לשנייה ליצירת טבעת.
  • 8 להניח בתבנית התנור, להבריש בביצה טרופה ולזרות שומשום לפי הטעם.
  • 9 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להזהבה.
  • 10 להגיש עם סלט ירקות.
  • 11 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להחליף את המילוי של הפירה, הפטריות והבצל במילוי של גבינות.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 30.1% 9.1% 58.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב