דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

28 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (25-30 כיסונים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צ`יבורקי
מעדן צ`יבורקי עם בשר
  • 1 ללוש את הבצק לבצק נוקשה - קמח, כף מלח, ביצה, כ- 2 כפות וודקה, ומי הסודה (אם אין אפשר גם מים במקום - במידה וחסר מוסיפים עוד כחצי כוס סודה/מים).
  • 2 להניח למנוחה של שעה.
  • 3 ללוש שוב ולהניח שוב למנוחה - רצוי לילה שלם במקרר.
  • 4 לחלק את הבצק לכדורי פינג פונג - 26-30 כדורים.
  • 5 הסוד לבצק מוצלח הוא לישה רבה וחזקה.
  • 6 לערבב את כל מצרכי המלית - בשר בקר, כחצי כוס מים, פלפל שחור, ככף מלח, בצלים קצוצים ושום כתוש או קצוץ.
  • 7 להניח במקרר להתגבשות טעמים.
  • 8 לא לבשל או לטגן את הבשר (זה הסוד לסהרונים האלו - הבשר בשעת הטיגון מתגבש לו, מתאדה ומגיר נוזלים נהדרים).
  • 9 יש לקמח שולחן עבודה ולרדד כל כדור בצק לעיגול בקוטר 20-22.
  • 10 יש למלא כל עיגול בככף מלאה מהמלית ולסגור לחצי ירח.
  • 11 לקבלת צורה יפה ניתן להשתמש בסכין משוננת או כמו שאני הכנתי בעזרת מזלג מקומח - הדקתי את הקצוות בעזרתו וכך ניתן לקבל צורה יפה.
  • 12 יש לטגן במחבת עם שמן חם על אש בינונית עד גבוהה עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.
  • 13 יש להגיש חם ולהתענג מהסהרונים המיוחדים.
  • 14 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף למלית חצי פלפלון ירוק חריף קצוץ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 20.7% 21.7% 57.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב