מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 411 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שקשוקה ישראלית עם פטריות
- 1 מטגנים בשמן בסיר שטוח ורחב או במחבת גדולה את הבצלים והפלפל האדום עד להזהבה. מוסיפים את השום לעוד כ- 3 דקות טיגון ומערבבים.
- 2 מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד כ- 5 דקות. מוסיפים את העגבניות ומערבבים, ולאחר מכן מוסיפים גם את רסק העגבניות והבזיליקום, מערבבים, מוסיפים את התבלינים ומערבבים שוב.
- 3 שוברים את הביצים השלמות בתוך הסיר ומעבירים לאש נמוכה. מכסים את הסיר לעוד כ- 15-20 דקות של בישול עד שהביצים בשלות.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6% |
26.8% |
20% |
47.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב