דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

455 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פולו ירקות
פסטה מעולה עם ירקות ונתחי פרגית, צילום: שירן פומרנץ
  • 1 חותכים את הפרגית לרצועות ושמים במרינדה (אפשר לילה לפני).
  • 2 במחבת שמים שמן זית, פרוסות שום, מלח ופלפל ומטגנים על אש בינונית.
  • 3 כשהשום מתחיל להזהיב מגבירים לאש גבוהה ומוסיפים את הפרגית ועגבניות השרי.
  • 4 מקפיצים מעט עד שהעגבניות מגירות קצת נוזלים ואז מוסיפים את השעועית והיין הלבן.
  • 5 במקביל מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן וכאשר הפסטה מוכנה מסננים ומוסיפים ישר למחבת עם 2 כפות מהמים שבושל בהם הפסטה.
  • 6 מקפיצים מעט, מוסיפים את עלי הבזיליקום ומגישים על צלחת עמוקה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל פרמז`ן למי שלא שומר על כשרות.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 27.3% 20% 51.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב