דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 432 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מוקפץ שווארמה ואורז
שווארמה עם אורז וירקות
  • 1 להשרות את השווארמה הודו נקבה (החתוך לרצועות) בכל מצרכי השווארמה המעורבבים יחדיו. להניח בצד.
  • 2 לבשל את האורז הלבן על פי הוראות היצרן - לטגן בסיר את האורז עם המלח והשמן כ- 2 דקות. להוסיף את המים הרותחים, להביא לרתיחה, להוריד מעוצמת האש ולבשל כ- 15-20 דקות עד אידוי המים. כמובן שניתן להשתמש בשאריות אורז מאתמול (אם יש).
  • 3 במחבת ווק או במחבת פסים יש להקפיץ את הירקות עד ריכוך קל, להוציא ולהניח בצד (אפשר להוציא את גרעיני הפלפל החריף אם רוצים טעם חריף עדין יותר).
  • 4 באותה מחבת יש להוסיף את נתחי השווארמה ולטגן ב- 2 כפות שמן כ- 15-20 דקות עד שהבשר מוכן. כעת תוך כדי ערבוב מוסיפים את הירקות ומערבבים. לאחר מכן, מוסיפים את האורז (7-9 כפות אורז מלאות) ומערבבים. מגישים ונהנים!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 16% 59.5% 22%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב