נתחי חזה עוף עם חלב קוקוס ותבלין קארי מסאלה
1. לחתוך לקוביות 2X3 ס"מ את חזה העוף ולשים בקערה.
2. להוסיף את רוטב הסויה ואת הצ`ילי המתוק. להניח בצד לספיגת טעמים כחצי שעה-שעה (לא לזרוק לאחר מכן את הרטבים - נעשה בהם שימוש).
3. לחמם בווק (או במחבת) את השמן ולטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
4. להוסיף את השום ולטגן עוד כדקה.
5. להוסיף את קוביות חזה העוף (מסוננות מהרטבים שאותם לא זורקים) ולהקפיץ עד שחזה העוף משנה את צבעו ללבן.
6. להוסיף לחזה העוף את חלב הקוקוס, אבקת הקארי, הבזיליקום המיובש ורוטב הסויה והצ`ילי המתוק שחזה העוף הושרה בהם.
7. לבשל כחצי שעה על אש בינונית.
8. להגיש מעל אורז לבן.
9. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. במידה ומעוניינים בטעם חריף יותר או מלוח יותר - אפשר להוסיף עוד רוטב צ`ילי או רוטב סויה.