מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 205 גרם למנה\יחידה (5-7 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
נתחי חזה עוף עם חלב קוקוס ותבלין קארי מסאלה
- 1 לחתוך לקוביות 2X3 ס"מ את חזה העוף ולשים בקערה.
- 2 להוסיף את רוטב הסויה ואת הצ`ילי המתוק. להניח בצד לספיגת טעמים כחצי שעה-שעה (לא לזרוק לאחר מכן את הרטבים - נעשה בהם שימוש).
- 3 לחמם בווק (או במחבת) את השמן ולטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה.
- 4 להוסיף את השום ולטגן עוד כדקה.
- 5 להוסיף את קוביות חזה העוף (מסוננות מהרטבים שאותם לא זורקים) ולהקפיץ עד שחזה העוף משנה את צבעו ללבן.
- 6 להוסיף לחזה העוף את חלב הקוקוס, אבקת הקארי, הבזיליקום המיובש ורוטב הסויה והצ`ילי המתוק שחזה העוף הושרה בהם.
- 7 לבשל כחצי שעה על אש בינונית.
- 8 להגיש מעל אורז לבן.
- 9 בתיאבון
ציוד נדרש: מחבת ווק/מחבת.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. במידה ומעוניינים בטעם חריף יותר או מלוח יותר - אפשר להוסיף עוד רוטב צ`ילי או רוטב סויה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.9% |
25.7% |
54% |
19.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב