דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 447 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פאי בשר וירקות
פאי בשר בקר טחון עם ירקות
  • 1 לחמם תנור ל- 200 מעלות.
  • 2 לשמן תבנית (כ- 2 מנות ספריי שמן) ולהניח מעל 3/4 בצק (לרדד ולהתאים לגודל התבנית). לסדר יפה גם על הדפנות. לחתוך שאריות.
  • 3 לחורר במזלג את כל התחתית.
  • 4 לרסס בשמן (כ- 2 מנות ספריי שמן) מחבת ולחמם קלות.
  • 5 בקערה לערבב: בשר, כמון, 1/2 כפית מלח, פפריקה, 1/4 כפית פלפל שחור ומוסקט.
  • 6 לטגן את הבשר תוך כדי ערבוב. להניח בקערה.
  • 7 לחתוך לרצועות דקות את הכרוב. את הגזר והקישואים לגרד בפומפיה גסה.
  • 8 לרסס שמן (כ- 2 מנות ספריי שמן) במחבת, להוסיף את הירקות, כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור ואבקת מרק עוף, ולאדות עד לצמצום הנוזלים.
  • 9 לערבב את הירקות עם הבשר ולהעביר למסננת להורדת הנוזלים.
  • 10 לצקת את התערובת מעל הבצק.
  • 11 את 1/4 הבצק שנותר לרדד לגודל התבנית ולהניח מעל התערובת.
  • 12 לטרוף ביצה ולמרוח מעל הבצק בנדיבות.
  • 13 לפזר מעל שומשום.
  • 14 לאפות עד להזהבה כחצי שעה.
  • 15 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית עגולה קפיצית מספר 24.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן להכין את הבצק לבד (לא בצק קנוי).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 22% 27.3% 43.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב