מצרכים למתכון
11 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (כ- 10-12 מנות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגה נהדרת לצד נס הקפה
- 1 בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים (קוקוס, אינסטנט פודינג וניל, סוכר וניל וקמח תופח).
- 2 להקציף ביצים שלמות יחד עם סוכר בהדרגה עד קבלת קרם תפוח.
- לסירוגין להוסיף באיטיות שמן ומיץ תפוזים.
- 3 להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף תערובת יבשים באיטיות עד הבלעה ואיחוד החומרים.
- 4 בתבנית 24-26 משומנת יש לשפוף חצי מהתערובת.
- 5 לזלף סירופ מייפל ולפזר קינמון. לשפוך את יתר התערובת.
- 6 להכניס לתנור מחומם ל- 170 מעלות למשך 45 דקות - עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
- 7 אם העוגה משחימה במהירות יש להנייח בריפיון נייר כסף ולהמשיך לאפות כרגיל.
- 8 בתיאבון
טיפ למתכון
אפשר להגיש כפי שאני הגשתי - פשוט קרצתי בעזרת כוס עגולה עיגולים מתוך העוגה. מעל העוגה ניתן לפזר (כפי שאני פיזרתי) אבקת סוכר ומעט שוקולד מגורר - כך גם על הצלחת.
ציוד נדרש: תבנית מספר 24-26 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2% |
29.8% |
7.4% |
60.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב