דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שניצל דג נסיכת הנילוס
שניצל דג מטוגן
  • 1 משרים את נתחי הדג במים עם מיץ מלימון אחד למשך שעה ומסננים להוצאת הנוזלים.
  • 2 לוקחים 2 צלחות עמוקות, בצלחת אחת שמים את פירורי הלחם עם השומשום ומערבבים, ובצלחת השניה טורפים ביצה עם מלח, פלפל שחור, ובזיליקום ומערבבים.
  • 3 מחממים שמן במחבת.
  • 4 טובלים נתח דג בביצה ואחר כך בפירורי לחם, ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
  • 5 מניחים בצלחת על נייר סופג.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם תפו"א אפויים ופלח לימון בצד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 21.2% 66.7% 11.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב