דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 344 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כרעי עוף ממולאים בבורגול ותרד
כרעיים במילוי בבורגול ותרד
  • 1 ממליחים את כרעי העוף ותפוחי האדמה (לאחר שקילפנו ופרסנו).
  • 2 ממלאים את כרעי העוף במלית הבורגול בכיס שבין העור לבשר וסוגרים בקיסמי שיניים (להשתמש בעלי תרד צעירים, שטופים, חלוטים כדקה במים רותחים וקצוצים, או 2 עלי מנגולד חלוטים וקצוצים).
  • 3 מצפים את כרעי העוף ותפוחי האדמה ברוטב התבלינים, הדבש והשמן בתוך התבנית (פותחים את כל התבלינים), מוסיפים כוס מים וסוגרים בנייר כסף.
  • 4 מכניסים לתנור בחום של 190-200 מעלות. לאחר כ- 40 דקות מורידים את נייר הכסף וצולים עד להזהבה כ- 40 דקות נוספות.
  • 5 פשוט מעדן - בהצלחה ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 15% 45.4% 34.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב