דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת דבש ותפוחי עץ
דבש ותפוחי עץ בעוגה אחת
  • 1 במיקסר עם וו מטרפה טורפים 50 גרם סוכר חום, דבש וביצה.
  • 2 מוסיפים שמן בהדרגה, מים וחומרים יבשים (אבקת אפייה, קמח וקורנפלור).
  • 3 ניתן להעשיר את הבסיס ע"י הוספת קמצוץ ציפורן, החלפת המים בתה (פשוט להוסיף תיון של תה בכל טעם) או הוספת כפית קפה למים. במידה ומעשירים - מוסיפים את התבלינים בסוף.
  • 4 הכנת המלית - קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות - לא לשכוח לטפטף מעט לימון על התפוחים כדי שלא ישחירו.
  • 5 ממיסים את החמאה במחבת, מאדים את התפוחים, מוסיפים את הקינמון ו- 3 כפות סוכר חום. מי שרוצה ניתן להוסיף צימוקים ושמנת מתוקה לעוגה חלבית.
  • 6 מאדים את התפוחים עד שהם מעט מתרככים.
  • 7 את כל מלית התפוחים שופכים לקערת המיקסר, מערבבים ביחד עם הבסיס ואז מעבירים מעורבב לתבנית אינגליש קייק.
  • 8 אופים ב- 165 מעלות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא כמעט יבש (כדאי לבדוק אחרי בערך 40 דקות).
  • 9 בתיאבון וחג שמח חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט עם דובדבנים ואבקת סוכר.

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק אחת.

זמן ההכנה כולל את זמן האפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 27.4% 4.6% 66.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב