דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי דבש עם פטיסייר ותפוחים מקורמלים
פאי דבש מושלם לראש השנה
  • הכנת הבסיס:
  • 1 מקרימים במיקסר עם וו גיטרה את קוביות החמאה ואבקת הסוכר, מוסיפים את הביצה, הדבש ולבסוף את הקמח. מעבדים עד להתגבשות לבצק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעה.
  • 2 לאחר כשעה מרדדים הבצק ומשטחים בתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ. מחוררים ומקפיאים למשך כחצי שעה.
  • 3 כעבור כחצי שעה מוציאים את הבסיס מהמקפיא ואופים כ- 17 דקות בחום של 170 מעלות.
  • הכנת קרם הפטיסייר:
  • 1 מרתיחים את החלב, מקל הוניל והסוכר.
  • 2 טורפים את החלמונים ביחד עם הסוכר הנוסף ואינסטנט פודינג הוניל.
  • 3 מוזגים מעט מהחלב המורתח אל בלילת החלמונים, טורפים היטב ומעבירים את כל הבלילה לסיר החלב לרתיחה נוספת.
  • 4 את קרם הפטיסייר מוזגים אל תוך הפאי האפוי.
  • הכנת מלית התפוחים המקורמלים:
  • 1 ממיסים את החמאה במחבת ומאדים את התפוחים (הקלופים והחתוכים לחצאי עיגול - משתמשים במכשיר להוצאת הליבה), מוסיפים את הדבש והקינמון, ומאדים עד שהם מתרככים.
  • 2 מניחים את התפוחים המקורמלים על קרם הפטיסייר.
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה, תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 20.9% 8.1% 69.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב