דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 176 גרם למנה\יחידה (8 יחידות כנפיים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף בביסלי
כנפי עוף מצופות בביסלי
  • 1 את הביסלי יש לרסק באמצעות מעבד מזון או שאפשר להעסיק את הילדים - להכניס לתוך שקית אטומה את הביסלי ובעזרת מערוך להתחיל לחבוט בו. אני השתמשתי בביסלי גריל + ביסלי פלאפל (אפשר להשתמש באיזה טעם שאוהבים). יש לרסק לרמת פירורים ולא אבקה!
  • 2 את השוקיים הנקיים (7-9 יחידות) יש להכניס לתוך סיר עם מים חמים ולבשל כ- 10 דקות. לסנן ולשטוף.
  • 3 בקערה אחת להניח את הקמח. בקערה שנייה לטרוף את הביצה יחד עם החרדל, התבלינים, 2 כפות שמן וכף מים. קערה שלישית היא קערת הביסלי.
  • 4 יש לטבול את השוקיים בקמח, לנער מעט, לטבול בביצה הטרופה ולצפות היטב מכל הצדדים בתערובת הביסלי.
  • 5 להניח על תבנית אפייה עם נייר אפייה.
  • 6 יש להוסיף כף שמן אחת מעל השוקיים המצופים.
  • 7 להכניס לתנור ב- 170 מעלות כ- 40 דקות עד השחמה.
  • 8 בתיאבון חיוך

נטרף על ידי הילדים. ניתן לרסס את השוקיים בתרסיס שמן לחלופין. מנה קלילה וזריזה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22.4% 46.1% 31.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב