מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 644 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
תבשיל כרעי עוף עם סלרי
- 1 בסיר גדול ושטוח מטגנים את חלקי העוף משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים מהסיר.
- 2 באותו הסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השום לעוד כ- 3 דקות טיגון ומערבבים. מוסיפים את הסלרי וממשיכים לטגן עד שהסלרי מצטמצם ומאבד מהנפח (כ- 10 דקות, תוך כדי ערבוב).
- 3 מוסיפיםאת המים רותחים והתבלינים, מערבבים, מוסיפים את חלקי העוף המטוגנים, מסדרים בתוך הסיר ומערבבים בתנועות סיבוביות של הסיר בעדינות. ממשיכים לבשל על אש בינונית כ- 45 דקות.
- 4 טיפ: במשך הבישול למזוג רוטב מהסיר על חלקי העוף בעזרת כף גדולה. הצעת הגשה: עם קוסקוס.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.2% |
22% |
61.9% |
12.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב