דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 193 גרם למנה\יחידה (כ- 20 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
רול שניצל במילוי בשר ואורז
שניצל ממולא בשר טחון ואורז
  • 1 להניח בקערה אחת פירורי לחם, בקערה שניה קמח ובקערה שלישית 3 ביצים, 1/2 כפית פלפל שחור, חרדל וכפית מלח ולערבב.
  • 2 להכין את האורז: לחמם קלות כף שמן בסיר, להוסיף את האורז ולהמשיך לטגן עד לשקיפות תוך כדי ערבוב. להוסיף מים, 1/2 כפית מלח ו- 1/8 כפית פלפל שחור. להמשיך לבשל עד לאידוי הנוזלים.
  • 3 להכין את הבשר: לערבב את בשר הבקר עם כל התבלינים (1/4 כפית פלפל שחור, ראס אל חנות, 1/2 כפית מלח ופפריקה חריפה), להוסיף עגבניות ופטרוזיליה קצוצה ולערבב.
  • 4 לחמם 2 כפות שמן ולהוסיף את הבשר. להמשיך לטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר מוכן.
  • 5 לערבב את הבשר עם האורז (אין צורך בכל הכמות, כל פעם לערבב כמות קטנה).
  • 6 לחמם בסיר עמוק שמן לטיגון (ככוס).
  • 7 לקחת חזה עוף פרוס, לקמח אותו משני הצדדים, להניח על צלחת, לקחת בכפית מעט מהמילוי, להניח בחלק הצר של השניצל ולגלגל כלפי החלק הרחב.
  • 8 "להדביק" את סוף הגלגול בעזרת ביצה.
  • 9 לטבול את הרול בביצה (שערבבנו עם חרדל, מלח ופלפל שחור) ולבסוף לגלגל את הרול מכל צדדיו בפירורי לחם.
  • 10 לטגן עד להזהבה.
  • 11 להניח על נייר סופג.
  • 12 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 25% 52.2% 22.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב