דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 399 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות דגים
קציצות דגים ברוטב אדום
  • 1 משרים את נתחי הדג במים עם מיץ לימון משני לימונים, מסננים וסוחטים היטב מנוזלים.
  • 2 טוחנים במעבד מזון את הדגים, הכוסברה והבצל, ומעבירים לקערה.
  • 3 מוסיפים את שאר החומרים לקציצות (חוץ מהשמן לטיגון) ומערבבים היטב.
  • 4 מחממים את השמן במחבת, יוצרים כדורים בידיים ומטגנים במחבת את הקציצות ממש טיגון קל משני הצדדים.
  • 5 מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
  • 6 הכנת הרוטב: בסיר מחממים שמן ומטגנים את הפלפלים האדומים עד הזהבה קלה, מוסיפים את השום וממשיכים בטיגון קל.
  • 7 מוסיפים את העגבניות המרוסקות + רסק העגבניות, ומביאים לרתיחה.
  • 8 מוסיפים כ- 1.5 כוסות מים ומביאים לרתיחה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 9 מניחים את קציצות הדגים בסיר וממשיכים בבישול כ- 20-30 דקות נוספות.
  • 10 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה במקום לטגן להכניס ישר לרוטב.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. יוצאות 18-20 קציצות דגים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 13.7% 49.6% 33.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב