דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סלט חזה עוף קר עם מיונז ומלפפון חמוץ
סלט חזה עוף קר
  • 1 מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים משני הצדדים את חזה העוף במשך 3-4 דקות מכל צד, עד שיהיה מוכן.
  • 2 מצננים מעט בצלחת נפרדת. בינתיים קוצצים 1/2 בצל ומלפפון במלח.
  • 3 קורעים לחתיכות (כן כן, אפשר בידיים) את חזה העוף או חותכים עם סכין.
  • 4 מעבירים לקערה עם הבצל והמלפפון, מוסיפים כפית מיונז דל ורוטב סויה ומערבבים. מתקנים תיבול במידת הצורך.
  • 5 להעביר למקרר ואחרי שעה ניתן להגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 16.3% 77.5% 5.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב