מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 167 גרם למנה\יחידה (כ- 20 יחידות קנלוני)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
קנלוני ברוטב עגבניות ממולא בחזה עוף טחון
- 1 טוחנים יחד את חזות העוף, חצי מכמות השום, הגזרים והפטרוזיליה במטחנת בשר.
- 2 מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות, התימין והפפריקה, וממשיכים לטגן עד שהפטריות מרטיבות את התערובת.
- 3 מוסיפים את תערובת הבשר וממשיכים לערבב היטב על אש בינונית עד שהבשר מתחיל להתגבש. כותשים את יתרת השום, מוסיפים לתערובת. מטגנים עוד כ- 2 דקות ומסירים מהאש.
- 4 מוסיפים לתערובת את פירורי הלחם, מתבלים במלח ובפלפל השחור ומערבבים היטב.
- 5 ממלאים את הקנלוני במילוי העוף בעזרת שקית זילוף/כפית/סכין.
- 6 מוזגים חצי מהרוטב לתבנית (אפשר גם רוטב פטריות), עליה מסדרים את הקנלוני ומעליהם יוצקים את יתר הרוטב.
- 7 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות. אופים בהתחלה במשך כ- 30-35 דקות כאשר התבנית מכוסה בנייר אפייה ומעליו נייר אלומיניום. מסירים את הכיסוי ואופים בחום של 200-220 עוד כ- 10 דקות או עד להזהבה.
- 8 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.6% |
8% |
40.5% |
45.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב