דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה (עוגיות גדולות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות אגוזים וצימוקים
עוגיות גרוזיניות עם אגוזים וצימוקים
  • 1 מערבבים בין שני סוגי הקמח.
  • 2 מפוררים את המרגרינה בקערה עם מחצית מכמות הקמח. מוסיפים את שאר הקמח לקערה, יוצרים גומה, מוסיפים לגומה את שאר מצרכי הבצק ומתחילים ללוש ולאסוף את הקמח מהצדדים עד שנוצר בצק אחיד (רצוי לא ללוש יותר מדי).
  • 3 מחלקים את הבצק לשניים, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
  • 4 הכנת המלית: מערבבים היטב את כל מצרכי המלית. אפשר להכין מלית אחרת במקום מפובידל שזיפים (4 כפות לכל כדור בצק).
  • 5 מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני דק, מפזרים מתערובת האגוזים ומגלגלים לרולדה. בעזרת חותכן זיגזג קורצים מהרולדה עוגיות ברוחב 4 ס"מ בערך (או בגודל הרצוי).
  • 6 מניחים את העוגיות על תבנית המרופדת בנייר אפייה במרווחים, ואופים בחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה עד להזהבה.
  • 7 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: חותכן זיגזג.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 28.5% 9.4% 61.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב