דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 313 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
רצועות שניצל על ירקות מוקפצים
מנת ילדים אולטימטיבית
  • 1 הכנת השניצל: טורפים את הביצה בצלחת, מוסיפים את המלח והפלפל השחור, ומערבבים. בצלחת שנייה מערבבים את פירורי הלחם והשומשום. מחממים את השמן במחבת. טובלים חזה עוף פרוס בביצה הטרופה ולאחר מכן בפירורי הלחם, ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה. מניחים בצלחת על נייר סופג לספיגת השמן.
  • 2 הכנת הירקות המוקפצים: מחממים היטב את השמן ומקפיצים את כל הירקות (מלבד העגבניות) במשך כ- 10-15 דקות, עד שהירקות מתרככים ומזהיבים. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומוסיפים את עגבניות השרי לעוד כ- 3-5 דקות של טיגון.
  • 3 צורת הגשה: מניחים את הירקות המוקפצים בצלחת הגשה, חותכים את השניצל לרצועות ומניחים על הירקות המוקפצים. ארוחת צהריים מושלמת!
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם הקפצה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 28.3% 46.5% 21.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב